Vervolgbijeenkomst routekaart nieuwbouw Okkenbroek

Bericht van de gemeente Deventer over de mogelijke nieuwbouwlocatie aan het Hoge Veld:

Beste inwoner van Okkenbroek,

Op 26 augustus hield de gemeente een informatiebijeenkomst over de routekaart Okkenbroek. Tijdens en na deze bijeenkomst hebben we gemerkt dat er nog veel vragen zijn over deze routekaart. Om iedereen de gelegenheid te geven om deze vragen te stellen, nodigen we u uit voor een vervolgbijeenkomst. Deze vindt plaats op donderdag 30 september, 19.30-20.30 uur in Café Nooit Gedacht, Oerdijk 141.

Aanmelden en vragen

Om de avond met voldoende onderlinge afstand te kunnen laten plaatsvinden, is het nodig dat u zich vooraf aanmeldt. Dit kunt u doen door uiterlijk 21 september een e-mail te sturen aan Gülay Gül, g.gul@deventer.nl. Ook kunt u bij haar terecht voor eventuele vragen over deze avond.

Deze uitnodiging wordt verstuurd aan alle deelnemers van 26 augustus. U kunt de uitnodiging desgewenst doorsturen aan belangstellenden die toen niet aanwezig waren. Zij kunnen zich via hetzelfde mailadres aanmelden.

Informatie

Op de website van de gemeente kunt u via bijgevoegde link de stukken vinden, zoals de routekaart Okkenbroek, de presentatie en het verslag van de bijeenkomst van 26 augustus. U gaat naar de stukken via: www.deventer.nl/routekaart. Op deze pagina vindt u ook de link naar de agenda van de gemeenteraad, zodat u kunt zien wanneer de raad over de routekaart spreekt en u gelegenheid heeft om in te spreken.

U bent van harte welkom op 30 september.

Rust en ruimte voor mens en natuur.


Beeldmateriaal:
Jan Venekamp
Loes ten Anscher

Mis je iets op deze website of wil je iets doorgeven, stuur dan een email:
Klik hier en stuur de redactie een e-mail.

Ontwerp & Ontwikkeling: Blinck Media & Webdesign Buro

Copyright © 2021 Okkenbroek.net. Alle rechten voorbehouden.