Skip to main content

Nieuws

Benefietconcert voor Pater Jan Brinkhof in Lettele

Op zondag 30 juni om 11.00 uur staat de muziekkoepel van More Music Orkest weer op het terras van Bras-Koer in Lettele voor het traditionele openlucht concert met collecte voor de ontwikkelingsprojecten van Pater Jan Brinkhof in Peru.
Het concert begint om 11 uur met een optreden van More Music Orkest die een aantal populaire nummers laat horen zoals, Hey Brother, Valerie en Go like Elijah. Na de volwassenen is de jeugdband van More Music Orkest aan de beurt voor een kort optreden. Vanaf ongeveer 12 uur speelt de muziekgroep Music55 uit Colmschate een selectie uit hun repertoire van gouden oude pop- en rocknummers. Er wordt rond 13.00 uur afgesloten met een aantal nummers die door alle muzikanten en zangers van More Music Orkest en Music55 gezamenlijk worden uitgevoerd. Meezingen en dansen door het publiek is toegestaan. De bezoekers kunnen ondertussen lekker eten en drinken op het terras van Bras-Koer.
Toegang tot het concert is gratis en is op ieder moment tussen 11 uur en 13 uur mogelijk.
Tijdens het concert wordt gecollecteerd voor de ontwikkelingsprojecten van Pater Jan Brinkhof in Lima, Peru. Dankzij de inzet van Pater Jan, die oorspronkelijk uit Lettele afkomstig is, worden gaarkeukens gebouwd en maaltijden verstrekt en diverse andere projecten voor de allerarmsten in Peru opgezet.
More Music Orkest is een muziekvereniging met op dit ogenblik 12 leden en 9 jeugdleden. Heeft u zin om met het More Music Orkest mee te spelen? Dat kan; er is nog plaats voor meer blaasinstrumenten (die in bruikleen gegeven worden), voor keyboard, gitaren, percussie en andere instrumenten. Het volwassenenorkest repeteert op maandagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in de Spil in Lettele. Voor de jeugd is er een Jeugdband met keyboard, drums, gitaren, zang en blaasinstrumenten. Ook bij de Jeugdband is ruimte voor aanvulling; alle instrumenten kunnen een plaats krijgen. Jeugdleden kunnen via de vereniging muzieklessen op hun instrument krijgen.
Music55 is een muziekgroep van 55-plussers uit Colmschate met gitaren, drums, fluit, keyboard en zang. Music55 repeteert op woensdagmiddag van 17 uur tot 19 uur in het Verbindingscentrum in de Vijfhoek. Wie het leuk vindt om met Music55 mee te spelen, kan contact opnemen met Wilco Sijpersma: wsijpersma@gmail.com.
Meer informatie over het More Music Orkest: www.moremusicorkest.nl en op facebook.com/moremusicorkest

MMO 24