Skip to main content

Nieuws

Redactieleden voor OKKENBROEK.NET

vacature redactieVoor de website van en voor Okkenbroek zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen meewerken aan de totstandkoming van een nieuws- en informatiesite. Je maakt als redacteur deel uit van het (gezellige) redactieteam.

Wat verwachten wij van een vrijwillig redacteur:
Je bent als redactielid actief en betrokken in Okkenbroek. Als redacteur zorg je, samen met de andere leden van het redactieteam, voor de plaatsing van de aangeboden teksten en foto's/afbeeldingen op de nieuwssite.

Behalve nieuws worden op de nieuwe site ook alle lokale voorzieningen vermeld (sociale kaart) en bijgehouden, evenals een actuele evenementenagenda , ondernemersinformatie en nog veel meer. De site is professioneel opgezet en vormgegeven. De initiatiefnemers voor de website zijn Plaatselijk Belang en Team Okkenbroek Promotie.

Wat vragen we van jou?

  • Kennis van Nederlandse taal (vooral in geschrift).
  • Je vindt het leuk om samen te werken met een enthousiast team om te zorgen dat de berichten de lezers bereiken door ze op de site te plaatsen.
  • Je hebt affiniteit met het dorp Okkenbroek en alles wat er speelt.
  • Tijdsinvestering (gemiddeld 1 uur per week) om samen met het redactieteam de website inhoud te geven en actueel te houden. 1 of 2 keer per jaar komt de redactie bij elkaar voor overleg.
  • Het plaatsen van berichten op de site in de huisstijl, met aangeleverde foto’s levert jou geen problemen op.
  • Heb je wel ervaring met computers, maar niet met het plaatsen van berichten? Geen punt! We helpen je graag op weg, het is niet erg ingewikkeld.

Lijkt het je leuk om hieraan een bijdrage te leveren? Meld je dan aan bij Gonnie Nikamp, info@gonnie-nikamp.nl