Skip to main content

Wonen

Ons Centrum

Dorpshuis Ons Centrum is, al sinds april 1967, hét kloppende hart van ons dorp. Het is dé uitvalsbasis voor verschillende verenigingen, clubs en andere activiteiten in Okkenbroek. Door de mooie combinatie van een goed uitgeruste sportzaal, café Nooit Gedacht en de zaal met podium, biedt Ons Centrum tal van mogelijkheden.

 • Sportzaal

  De sportzaal van Ons Centrum wordt met name gebruikt door de sportverenigingen. Op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond wordt er gesport in de zaal. Voor een overzicht van de verschillende mogelijkheden verwijzen we graag naar het programma van V&L, de belangrijkste sportvereniging. Daarnaast maakt de basisschool overdag gebruik van de sportzaal voor hun gymlessen. In de weekenden kan de sportzaal gebruikt worden voor wedstrijden, toernooien of andere activiteiten. Buiten het gebouw, aan de achterzijde van de sportzaal, bevindt zich ook nog een groot sportveld met buitenverlichting.

  De sportzaal is daarnaast te huur voor zowel bewoners van het dorp als voor andere belangstellenden. Voor de mogelijkheden en prijzen verwijzen we jullie graag naar de beheerder hanshaverslag@hotmail.com of naar het bestuur van de stichting dorpshuis@okkenbroek.net

 • De zalen

  Naast de sportzaal kent Ons Centrum ook een zalengedeelte. Er is een grote zaal, met podium. De zaal kan in twee delen worden gesplitst, waardoor 2 kleinere zalen ontstaan. De zalen zijn multi-functioneel inzetbaar en worden gebruikt voor verschillende vergaderingen en bijeenkomsten. Daarnaast worden er jaarlijks activiteiten georganiseerd zoals de bazaar, de toneelvoorstelling en de eindmusical van groep 8 van de basisschool.

  Doordat er een combinatie gemaakt kan worden met de inpandige horecagelegenheid zijn er ook andere mogelijkheden. Denk hierbij aan buurtfeesten en bedrijfsbijeenkomsten, maar ook voor condoleances en uitvaarten is het een mooie, geschikte locatie.

  De zalen zijn zowel eenmalig als periodiek te huren door bewoners van het dorp en anderen.

 • De horecagelegenheid

  Naast de reguliere café functie, biedt de horecagelegenheid ook onderdak aan diverse clubs, zoals de darts-, biljart- en pokerclub. Ook na het sporten is het café een uitstekende plek om uit et rusten onder het genot van een drankje en/of hapje.