Skip to main content

Nieuws

Kunst van Hier tot Ginder zoekt weer enthousiaste vrijwilligers:

kunstvanhiertotginderWe zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons vrijwilligers-team willen versterken. Help jij om samen de Kunstfietsroute op 10 en 11 juni 2023 in Okkenbroek mogelijk te maken? Ben je gastvrij, enthousiast, zelfstandig, gezellig en klaar om er samen een mooi weekend van te maken? Meld je dan aan als publieksbegeleider:

Als publiekbegeleider ben je host op één van de locaties en eerste aanspreekpunt van bezoekers. Je doet dit niet alleen, je staat altijd samen met een andere vrijwilliger op een locatie. Je controleert of verkoopt de kunstfietsroute-bandjes en zorgt voor een goede publieksstroom. Je wijst bezoekers de weg en geeft de parkeerplekken aan. Ook probeer je vragen te beantwoorden vooraf, tijdens of ná de voorstelling. Je beschikbaarheid is minimaal één dagdeel, maximaal 2 dagen (overdag). Je mag je ook met 2 personen opgeven.
Publiekbegeleiders zijn gastvrij, enthousiast, zelfstandig en heel gezellig! Je zorgt zelf voor vervoer van en naar de locatie (alles is op fietsafstand). Herken je jezelf hierin? Dan ben jij waarschijnlijk onze publieksbegeleider!
Als vrijwilliger krijg je:
• Het hele weekend gratis toegang tot alle locaties;
• Gratis lunch;
• Een gezellige feestavond met je mede-vrijwilligers;
• Een hoop gezelligheid, ervaring en oneindig veel dankbaarheid.
Hoort zegt het voort!
Ken je vrienden, kennissen, collega’s, buurvrouwen, buurmannen, broers of zussen die het leuk vinden om als vrijwilliger bij Kunst van Hier tot Ginder aan de slag te gaan?
Vrijwilliger zijn bij Dé Kunstfietsroute is hartstikke leuk, maar sámen vrijwilliger zijn is natuurlijk nog veel leuker! Samen opgeven kan natuurlijk ook!
Lees meer: https://www.kunstvanhiertotginder.nl/vrijwilligers
Vrijwilliger worden? meld je dan bij Anita van Buuren
anitavloenen@gmail.com