Skip to main content

Nieuws

Start schooljaar Wereldwijzer Okkenbroek

Start schooljaar Wereldwijzer Okkenbroek
De school is weer begonnen!! Na een welverdiende zomervakantie zijn de leerlingen en leraren van de school weer gestart met het nieuwe schooljaar.
Maandag zijn alle leerlingen weer opgewekt binnen gedruppeld en zijn alle vakantieverhalen in de groepen verteld. Als extraatje voor deze eerste dag en omdat het stralend weer was hebben we als school speciale ijsjes besteld bij ‘Pleun’s regenboogijsje’. Naast een vrolijk meisje dat gek is op regenbogen is de 9-jarige Pleun uit Deventer namelijk ook één van de 60 kinderen in Nederland die de ziekte van Batten heeft. Op https://www.regenboogijsje.nl kunt u het verhaal verder lezen.
Het nieuwe schooljaar hebben we op donderdag geopend met een spetterend waterfestijn op ons mooie schoolplein en op het grasveld naast de gymzaal. Wat een plezier hebben de leerlingen gehad! Bovendien was de afkoeling op deze warme dag natuurlijk ook fijn. Ook hebben de leerlingen van de bovenbouw, met hulp van een aantal ouders, het schoolplein weer helemaal netjes gemaakt. Onkruid gewied, gras gemaaid, blad weggeblazen, het plein ziet er weer helemaal top uit!
Volgende week vrijdag houden we in de middag de ‘kleedjesmarkt’. Hier kunnen de leerlingen op het schoolplein spullen verkopen. Ook is er een smulhoek en kunnen de ouders na de vakantie even lekker bijkletsen.
Later dit schooljaar, in oktober, bestaat de school 100 jaar.De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.

kar blad school

kar blad school